I WeeGee trivs alla

WeeGee


WeeGee överraskar. Den öppna aulan, fulsnygga betongarkitekturen och det gula Futurohuset som skymtar bakom gavelfönstren är lockande i sin unikhet. Aulautrymmet bjuder in besökaren för att slå sig ner i de färggranna Catherine-fåtöljerna designade av Ilkka Suppanen och njuta av husets arkitektur.

Utöver utställningar erbjuder utställningscentrets fyra museer olika guidnings- och verkstadsaktiviteter för besökare i alla åldrar. Det mångsidiga kultur- och evenemangsutbudet kompletteras av husets gemensamma evenemang, till exempel WeeGees jul- eller barnevenemang.

Café-restaurangen i WeeGee, SIS. Deli+Café bjuder alla dagar i veckan besökarna på smakliga och hälsosamma luncher och färska konditorivaror. På onsdagskvällarna bjuds det på läckra hamburgare och på veckosluten dukar vi fram en brunch med mousserande vin.

I museibutiken hittar du mycket intressant att fylla inköpskorgen med – från vykort till konstböcker och smycken. Butiken kan du besöka även utan att ha betalat inträde till museerna.

WeeGees lokaler kan hyras för fester, konferenser och företagsevenemang. Den unika miljön med sina arkitektoniska detaljer är en inspirerande plats för många slags evenemang. Vid behov kan dagens program utökas med en guidad visning på något av museerna. Lokalerna hyrs även ut för till exempel reklaminspelningar. I WeeGee har vi firat Emma Galan, spelat in en musikvideo på taket och utställningscentrets aula har många gånger varit scen för reklamfilmer.

Välkommen att trivas!
WeeGee har en egen specialpoststämpel

Publicerad 8.6.2012 kl. 11:39 , uppdaterad 23.8.2016 kl. 10:36